Waldhotel Einstein

  • Deel via

Waldhotel Einstein ligt in het Sauerland, het land der 1000 bergen (2711 om precies te zijn), één van de mooiste gebieden van Duitsland.

Volop sportieve mogelijkheden voor de motorrijder (uitstekende wegen, heerlijke bochten) wandelaar (Rothaarsteig) fietser (Bike arena), mountainbiker/racefietser (diverse routes)  en in de winter natuurlijk ook voor skiërs en langlaufers.

Maar ook als u op zoek bent naar rust en ontspanning bent u hier op de juiste plaats. 

Ons hotel ligt in Böminghausen, een klein dorpje (45 inwoners) nabij Kirchhundem, boven op de zonzijde van een berg (496 m), tegen het bos.

Maartje en Erwin heten u van harte welkom in Waldhotel Einstein Sauerland motorrijden motorvakantie fietsvakantie kirchhundem sauerland deutschland mountainbiken geocaching en meer! 

Uw hotel in Kirchhundem Sauerland. De perfecte uitvalsbasis voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, mountainbiken en natuurlijk motorrijden. Maar ook als u op zoek bent naar rust en ontspanning bent u in het land der 1000 bergen op de juiste plaats.  

Wij bieden comfortabele kamers met eigen douche/toilet, 's avonds een 3-gangen menu van de chef, een goed glas wijn of bier van de tap in de gezellige loungeruimte of gaststube en een persoonlijke bediening in een ongedwongen sfeer.

Tevens aanwezig zijn voorzieningen voor motorrijders, fietsers en mountainbikers zoals drie af te sluiten garages voor fietsen en motoren, werkplaats met gereedschap voor kleine herstellingen, was- en poetsmogelijkheden, droogruimte voor kleding enz. We beschikken over een grote privéparkeerplaats. In het hotel vind je verder nog een sauna en de 'Da Vinci'-kamer waar een computer staat om route's te downloaden, boeken- en spelletjeskast en toeristische informatie aanwezig is. Wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Met 15 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers,  een studio (2 pers) en een appartement (4-6 pers) hebben we in ons hotel plaats voor 40 personen.

Boek nu uw wandelvakantie, fietsvakantie, motorweekend, weekendje weg  in Waldhotel Einstein!

Erwin en Maartje

 

 

Contact gegevens

Waldhotel Einstein
Böminghausen 8
57399 Kirchhundem
Duitsland

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Motorroutes

Geen routes gevonden langs Waldhotel Einstein stuur snel jouw route in via het upload formulier

Reacties

© 2012 - 2019 Pixel Monsters - Motorroutes.net vormt samen met o.a wielerroutes.net Pixel Monsters