Restaurant De Drie Kalkovens

  • Deel via

Restaurant De Drie Kalkovens wordt Villa Kalkoven!

In Restaurant De Drie Kalkovens aan de rand van Meppel gaat een nieuwe jonge wind waaien. Thijs de Lange & Stefan Hoekstra gaan het huidige Restaurant De Drie Kalkovens de komende tijd omtoveren tot Villa Kalkoven. Bijna 25 jaar geleden heeft de familie Erberveld de oude kalkovens aangekocht en verbouwd tot het huidige horecacomplex. Na bijna 25 jaar met veel plezier hun gasten te hebben ontvangen, zijn zij dan ook verheugd het stokje te mogen overdragen aan deze twee jonge ondernemers.

Thijs en Stefan gaan het hele pand een opknapbeurt geven, waarbij het authentieke karakter van het pand waar mogelijk nog mooier naar voren zal komen. Het a la carte gedeelte zal worden ingericht tussen en in de historische kalkovens. Voor grote en kleine groepen is er plaats in de twee zalen aan het water. In het midden van het gebouw zal de knusse huiskamer worden ingericht die een ideale plek zal worden voor een goede kop koffie of gezellige borrel. De inrichting zal een smakelijke mix worden van warme en moderne kleuren gecombineerd met het stoere karakter van het industriële rijksmonument.

In de hele villa zal duurzaamheid en lokale betrokkenheid een grote rol gaan spelen. Er zal worden gewerkt met herkenbare en toegankelijke gerechten met een moderne twist die waar mogelijk worden gemaakt van lokale en duurzame ingrediënten. Voor producten die niet lokaal te verkrijgen zijn zal worden uitgeweken naar kleine producenten met een biologisch karakter.

Contact gegevens

Restaurant De Drie Kalkovens
Steenwijkerstraatweg 98
7942 HR Meppel
Nederland

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 24:00
Vrijdag 16:00 - 24:00
Zaterdag 12:00 - 24:00
Zondag 12:00 - 24:00

Motorroutes

Geen routes gevonden langs Restaurant De Drie Kalkovens stuur snel jouw route in via het upload formulier

Reacties

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.net vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters