De Koekoekshof

  • Deel via

Arnd Speelman, de eigenaar van Hotel De Koekoekshof, rijdt in zijn vrije tijd motor. Hij is niet de enige die van motorrijden zijn hobby heeft gemaakt. In Drenthe komt dit regelmatig voor. Het Asser TT-circuit zal daar niet vreemd aan zijn. Op dagen met mooi weer is dit voor veel motorrijders hun bestemming.  Kortom, Drenthe is ‘motorminded’ en ook het Drentse wegennet leent zich goed voor dit vervoermiddel.

In Hotel De Koekoekshof is een roadbook aanwezig met routes voor de Garmin en de TomTom. Dat betekent vele uren motorrijden door een schitterende omgeving. Het hotel in Elp leent zich dan ook goed als uitvalbasis en biedt motorfanaten gastvrijheid. Na een mooie motortocht is er voor de motor een inpandige garage en eventueel een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Na een lekker hapje eten, een drankje en een praatje met geestverwanten is het vervolgens goed rusten.

Motorstalling
Motorrijders stallen hun vervoermiddel in de speciale motorstalling. Mocht het eventueel eens wat nat zijn, dan hebben ze daar een droge plek.

Werkplaats (motoren)
Toevallig heeft de eigenaar van De Koekoekshof een motor. Hij weet daarom als geen ander, dat er af en toe wel eens wat gesleuteld moet worden aan een motor. Daar is nu een werkplaats voor gecreëerd.

Motor-routes
Digitale navigatiesystemen zijn heel handig. Af en toe schieten ze echter te kort. Ze weten de weg, maar geven onvoldoende informatie. Daarom heeft Hotel De Koekoekshof een uitgebreide collectie motor-routes. Daarmee hoeft u niet te verdwalen en krijgt u meer kennis van Drenthe.

Contact gegevens

De Koekoekshof
Hoofdstraat 1
9442 PA Elp
Nederland

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Motorroutes

Reacties

© 2012 - 2020 Pixel Monsters - Motorroutes.net vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters