Café Roothans

  • Deel via

Een echt stamcafe dat volgens de Kamer van Koophandel al bestaat sinds 1 juni 1922. Inmiddels wordt het café door de derde generatie Roothans gerund. Voor diverse verenigingen zijn wij hun thuishonk. Wij zijn het clubhuis voor o.a. drie biljartclubs (Kameraadschap, De Poedelaars en De Vrolijke Ketsers), motortoerclub D'n Blaospijp, diverse buurtschappen, sportteams en een spaarkasvereniging. Je kunt er terecht voor een klein feestje of een vergadering. Daarnaast kun je ook gezellig buiten zitten op ons verwarmd terras.

In café Roothans komen mensen van jong tot oud gezellig samen. Een café waar we iedereen zich thuis laten voelen en waar je gezellig een praatje kunt maken, een kaartje kunt leggen en een gezellig muziekje wordt gedraaid. Je proeft hier nog de gemoedelijke brabantse sfeer.

Een café waar je vantevoren nooit weet wanneer je naar huis gaat en waar nog Houdoe wordt geroepen als je gaat! Regelmatig organiseren we leuke activiteiten. Natuurlijk staat bij ons een goed getapt pilske hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we het hele jaar diverse soorten bier van het vat. Wij zijn beslist geen eetcafe, maar de kleine honger kun je bij ons stillen met een snack, zoals een tosti, worstebroodje, bitterballen, kaasplankje of een vers kopje soep. Voor een groep kunnen wij voor u op afspraak ook een buffet, een barbecue of wat u ook maar wilt verzorgen.

Contact gegevens

Café Roothans
Dorpstraat 132
5595 CK Leende
Nederland

Openingstijden

Maandag 16:00 - 01:00
Dinsdag 16:00 - 01:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 01:00
Vrijdag 16:00 - 02:00
Zaterdag 16:00 - 02:00
Zondag 12:00 - 01:00

Motorroutes

Reacties

© 2012 - 2020 Pixel Monsters - Motorroutes.net vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters