Brasserie Het Vossenhol

  • Deel via

n Brasserie “Het Vossenhol” te Averbode wordt U ontvangen alsof U een vriend aan huis bent. Vlakbij het drie-provinciën-punt Antwerpen – Limburg –Vlaams Brabant is zijn ligging uniek, de bossen zijn aangepast met uitstekende wandel- en fietsroutes, er is zelfs een rolstoelpad aangelegd.

De Abdij van Averbode en de bossen van de Merode zijn zeker de moeite waard voor een bezoekje.

“Brasserie ”Het Vossenhol”, gelegen in een oase van rust en ruimte, midden in het groen!Door de verscheidenheid aan formules en de rustgevende sfeer is Brasserie “Het Vossenhol” op ieders maat gesneden en kunt U er terecht voor een perfecte maaltijd, maar ook voor een stevige drank of koffie en pannenkoek die jou helemaal verwend.Op de kaart merkt U meteen dat al wat U kan behagen er op terug te vinden is.
Het lekkers gaat van eenvoudige gerechten zoals spaghetti, steak, reuze spare ribs van ‘t huis tot het degusteren van gastronomische toppers als lamskoteletjes, filet pure, kabeljauw, snoekbaarsfilet, seizoensuggesties,…Op feestdagen wordt er in Brasserie “Het Vossenhol” uitgepakt met speciale concepten, menu’s en formules.

Als het weer het toelaat, is het genieten geblazen op het zonnige terras dat plaats biedt aan de voor- en achterzijde met een ruime parking, ook voor autobussen.Mits het maken van een afspraak staat “Het Vossenhol team” steeds ter uwer beschikking om verdere details of veranderingen te bespreken.
Zalig genieten van uw eten, hét kan zeker in Brasserie “Het Vossenhol” …Brasserie Het Vossenhol is ook toegankelijk voor fietsers en is een erkende fietscafe of fietsrestaurant

Alvast smakelijk!!

Contact gegevens

Brasserie Het Vossenhol
Abdijstraat 3 3
3271 Averbode
België

Openingstijden

Maandag 10:00 - 23:00
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00

Motorroutes

Reacties

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.net vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters